

garlic ajo all
mi garlic
…la pell de l’all

Por el primer piso ya olía a los manjares de mi madre, “afegir una miqueta d’all al sofregit, llevant-li en grill per a que sente bé… i molta cura… i al pensament que gaudixquen del primer mos les persones per a les que cuine”
“L’all es planta en quart menguant, si no es fa així, la atracció dela lluna els trau fora de terra ”
...dents d’all
enajonaciones mentales
enajonaciones mentales
domingo, 13 de julio de 2008
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
3 comentarios:
Uep! Jo pensava que això seria un bloc més, no sé... picant? Enhorabona. Aniré deixant-me caure per aquí sempre que aquestes vacances tan esclavitzadores m'ho permetin.
Besots també al de la foto.
Manu
que ilussió ets el primer!!!
un besot!!
por la mirilla el ajito se ve, pica pica pero da sabor ,anónimos y peregrinos hacia la frontera con Francia se acercan por el circulo polar descubriendo nuevas crianzas de ajos nuevas formas y picores que descubren esa cordillera que tu solo sabes mostrar ,picar pica pero das mas sabor
Publicar un comentario